От  заявиха, че са премахнали рекламите на кампанията за президента

...
От  заявиха, че са премахнали рекламите на кампанията за президента
Коментари Харесай

Facebook махна опасни реклами за кампанията на Доналд Тръмп

От  заявиха, че са премахнали рекламите на акцията за президента Доналд Тръмп, които наподобява провокират боязън, като настояват, че неговият противник Джо Байдън ще сътвори закани, като разреши повече имиграция. Този ход късно сряда бе най-новият от страна на водещата обществена мрежа, която се стреми да ограничи дезинформацията, като в същото време се пробва да се заобикаля присъединяване в политиката, написа БГНЕС.
В известията, които останаха забележими в рекламната библиотека на Фейсбук, се споделя, че Байдън е " рисков за Америка " и настояват, че демократът ще разреши " повишаване " на имиграцията, предполагайки, че това може да усили рисковете от ковид и за сигурността на страната. „ Отхвърлихме тези реклами, тъй като не позволяваме изказвания, че физическата сигурност, здраве или оцеляване на хората са застрашени от хората въз основа на националния им генезис или имиграционен статус “, се споделя в изказване на Фейсбук.
 Фейсбук заплашва да се изтегли от Европа Фейсбук заплашва да се изтегли от Европа
Фейсбук заплаши, че може да напусне Европа, в случай че регулаторните органи на Стария континент не правят отстъпка по отношение на метода, по който компания...
По-рано тази година обществената мрежа отстрани реклама на Тръмп, която съдържаше знак, употребен в нацистка Германия за установяване на политически пандизчии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР